Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvem er Ekspres Bank? 

Ekspres Bank er ikke en traditionel bank med mange små filialer rundt omkring i landet, hvor der sidder en række bankrådgivere og ordner alle dine bankforretninger. Vi er en online bank, der har specialiseret os i at tilbyde forskellige former for lån. 

Få rådgivning om dit lån

Selv om vi ikke er en bank i traditionel forstand, betyder det ikke, at der ikke er mennesker bag. Vi har selvfølgelig også en række rådgivere siddende klar til at vejlede dig, når du henvender dig omkring et lån. Du sidder bare ikke over for dem, når du skal kommunikere med dem om dine muligheder for at låne penge. 

Vi beskæftiger os udelukkende med lån til både private personer og virksomheder. Du kan altså ikke oprette en bankkonto hos Ekspres Bank. Men du får et særligt kreditkort, når du har oprettet et lån hos os. 

Ekspres Bank har været her i mere end 25 år

Ekspres Bank blev stiftet tilbage i 1987 – så vi er altså en bank med mere end 25 års erfaring. Dengang i 1987 hed vi HandelsFinans og var en del af Danske Bank. Siden 2007 har Ekspres Bank været en selvstændig bank med egen banklicens og med fokus på kunder, der ønsker en alternativ bank til lån og kredit. I dag er Ekspres Bank ejet af franske LaSer Group, der igen er ejet af BNP Paribas. 

Ekspres Bank har hovedkvarter i Taastrup ved København. Her sørger de 126 ansatte for at holde styr på dine lån og bankens økonomi. 

Med mere end 170.000 ansøgninger om lån hvert år, har Ekspres Bank efterhånden slået sit navn fast som en troværdig udbyder på lånemarkedet. Vi lægger da også stor vægt på gennemsigtighed, enkelthed og sikkerhed. 

Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål på vores hjemmeside. Men er der noget, du ikke kan finde svar på, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice.

Comments are closed.

Post Navigation