Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Få tænderne ordnet i trygge rammer hos Dentan Clinic

 

Hos Dentan Clinic i hjertet af København kan du få tandpleje og tandbehandlinger med flotte og effektive resultater. Klinikkens tandlæger består af et hold af internationale specialister, som er eksperter på komplicerede behandlinger. Det handler om moderne teknologi, nærværende behandling og trygge rammer, så dit tandlægebesøg bliver så behageligt og vellykket som muligt.  

 

Sunde og stærke tænder med professionel tandpleje

 

Er det tiden at skifte tandlæge, er Dentan Clinic et professionelt og internationalt alternativ til din gamle klinik. Her er den personlige og nærværende behandling omdrejningspunkt for professionelle resultater, udført af specialister fra hele Europa. Du finder klinikken på Kronprinsessegade, hvor den daglige ledelse foretages af Karina El-Sayed.

 

Som klient kan du både få foretaget dit halvårlige tjek eller mere komplicerede behandlinger. Holdet af specialister gør, at Dentan Clinic særligt er fordelagtig for dig, der skal i gang med en støre omgang, som f.eks. proteser eller implantatoperationer. På www.dentanclinic.dk kan du læse om dine muligheder.

 

Specialiseret team og ny teknologi

 

Rammerne er afgørende for den oplevelse du får som klient i tandlægestolen. Derfor har Dentan Clinic skabt trygge og afslappede lokaler og indrettet dem med den nyeste teknologi, så din behandling kommer til at forløbe så effektivt og behageligt som muligt. Det handler om kvalitet, tryghed og synlige resultater.

 

Du vil blive mødt af tandlæger fra hele Europa, som alle er specialiserede inden for deres område. Der er naturligvis autoriserede til at arbejde i en dansk klinik, og har alle deres kerneområde, som sikrer dig optimale resultater til fordelagtige priser. Ønsker du en oversætter under din tandpleje eller behandling, er det også en mulighed.

 

Klik forbi Dentan Clinic’s hjemmeside og book din første tid. Du kan altid kontakte personalet med spørgsmål inden du opretter dig som klient.

Tandlæge Taastrup

Tandlæge København

Comments are closed.

Post Navigation