Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Diamant-boring.dk går hårdt mod hårdt

Diamant-boring.dk er et dansk firma bestående af søsterselskaberne Sydsjællands Diamantboring og Nordsjællands Diamantboring. De har speciale i varetagelse af opgaver inden for diamantskæring, diamantboring og wireskæring. Filosofien er kort og godt at gå hårdt mod hårdt med professionel præcision – og levere knivskarpe resultater hver gang.

Professionelle løsninger på Sjælland siden 2002

Diamant-boring.dk har eksisteret siden 2002, hvor Nordsjællands Diamantboring blev grundlagt. De tog sig af opgaver inden for diamantboring, diamantskæring over hele Sjælland indtil 2013, hvor søsterselskabet Sydsjællands Diamantboring så dagens lys.

I dag arbejder en del af de tidligere medarbejdere fra afdelingen i Nordsjælland nu i Sydsjælland, og ved større entrepriser samarbejder søsterselskaberne om opgaven. Selskabet tilbyder professionelle løsninger til opgaver over hele det østlige Danmark, undtagen Bornholm.

Uforpligtende tilbud inden 24 timer

Når du skal have udført en opgave, tager du kontakt til Diamant-boring.dk og sætter personalet ind i opgaven. Inden 24 timer vil du modtage et uforpligtende tilbud på den totale løsning til din opgave, så du hurtigt kan få et indtryk af prisniveauet og hvornår arbejdet kan forventes færdigt. På deres hjemmeside finder du et kort over de steder i Østdanmark, de udfører opgaver.

Læs mere på www.diamant-boring.dk:

Hos Diamant-boring.dk går kreativitet og faglighed hånd i hånd. Sommetider kan en opgave kræve, at der skal tænkes i nye baner – og det er her, de mange års erfaring og de kreative medarbejdere for alvor kan komme i spil. I årenes løb har medarbejderne løst en række forskellige specialopgaver inden for diamantboring og diamantskæring, som giver et sikkert fundament for løsningen af din opgave.

Veluddannede medarbejdere og moderne teknologi

Diamant-boring.dk er specialiseret i at udføre diamantboring og diamantskæring i alle afskygninger – også følsomme miljøer, hvor der skal tages hensyn til omgivelserne. Uanset om det gælder en telefoncentral, et EDB-rum eller en lokation inden for fødevare- eller medicinalindustrien, tilbyder de en skånsom løsning med optimale resultater.

Kvaliteten af arbejdet skyldes kombinationen af veluddannede medarbejdere og højtudviklet teknologi fra bl.a. Hilti, Hellco Tools og Husqvarna. Uanset om det handler om diamantskæring, diamantboring eller wireskæring, anvender de topmoderne maskiner, der støjer og sviner så lidt som muligt. Medarbejderne arbejder på højtryk og efterlader altid stedet så rent som da de kom – det handler om god service fra start til slut.

Kvalitetssikring til optimale resultater hver gang

Uanset omfanget af din opgave, vil du som kunde få en kvalitetssikring. Det betyder, at du kan forvente den samme høje kvalitet fra start til slut med et resultat, der lever op til forventningerne.

Medarbejderudvekslingen, den daglige kontakt og månedlige fællesmøder de to søsterselskaber imellem, er bl.a. med til at sikre et tilsvarende højt serviceniveau over hele Østdanmark. Medarbejderne specialiserer sig løbende inden for hhv. boring og skæring, og uerfarne kræfter læres op af de erfarne.

Har du brug for at få løst en opgave inden for feltet, kan det anbefales at rådgive dig hos Diamant-boring.dk allerede i planlægningsfasen. På den måde kan du være sikker på en moderne løsning, der giver dig det resultat, du drømmer om.

Comments are closed.

Post Navigation