Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Eventforalle.dk skaber uforglemmelige events

Eventforalle.dk er en dansk udbyder af underholdningsaktiviteter – og arrangør af events – i alle afskygninger. Skal du holde et arrangement, en fest eller en højtidelighed, finder du i Eventforalle.dk’s katalog inspiration til udlejning og aktiviteter, der skaber de optimale, festlige rammer for dine gæster. Målet er at tilbyde skræddersyede løsninger, der matcher formålet med dit arrangement.

Jysk firma med sans for professionalisme og fest

 Eventforalle.dk er et ungt og energisk firma, som administreres fra kontoret i Vejen i Jylland. Herfra tager medarbejderteamet sig af henvendelser fra private såvel som erhvervsdrivende kunder, som er interesseret i en hjælpende hånd til arrangeringen af et forestående arrangement. Uanset om det drejer sig om åbent hus, et firma-event, en fødselsdagsfest,  en messe eller andet, vil Eventforalle.dk kunne inspirere til de optimale rammer for festlighederne – både for børn og voksne.

Professionalisme er et af nøgleordene hos event-firmaet, både når det kommer til kvaliteten af underholdningsaktiviteterne og tilbehøret, samt gennem hele samarbejdsforløbet med kunderne. Dit arrangement skal være en unik oplevelse, hvor gæster i alle aldre har følt sig underholdt og godt tilpas – netop det kan produktsortimentet i kataloget, samt de forskellige services fra Eventforalle.dk hjælpe dig med.

Nye kvalitetsprodukter og udadvendt personale

Der er hele tiden en udvikling i gang når det kommer til nye tiltag på underholdningsmarkedet. Hos Eventforalle.dk stræber de efter at holde kataloget opdateret med de nyeste produkter, så de kan tilbyde dig spændende valgmuligheder efter tidens strømninger. De udvikler løbende deres koncepter efterhånden som erfaringen vokser og giver inspiration til nye tilbud.

Alle produkter hos Eventforalle.dk er i fineste kvalitet – de er synet, ansvarsforsikret og godkendt efter gældende dansk lovgivning. På den måde kan du trygt lade gæsterne boltre sig i hoppeborgen – eller hvilken aktivitet, du måtte have bestilt. Du vil altid blive mødt af et smilende og udadvendt personale, som repræsenterer firmaets generelle værdier om godt humør, god service og professionalisme.

Læs nærmere om dine muligheder på deres hjemmeside www.eventforalle.dk:

Events fra polterabends til børnefødselsdage

Hos Eventforalle.dk kan du vælge at få arrangeret hele dit event i en færdig pakke. Skal du f.eks. afholde en polterabend, en børnefødselsdag eller en anden type fest, kan du på deres hjemmeside finde en række bud på samlede løsninger til arrangementet, der matcher aldersgruppen blandt dine gæster.

Et eksempel på en pakke til de mindste kunne indeholde en hoppeborg, en slush ice-maskine og en popcornmaskine – det giver din børnefødselsdag noget ekstra, som med garanti vil bringe glæde blandt gæsterne.

Udlejning af underholdning og tilbehør til festen

Udover de samlede pakker tilbyder Eventforalle.dk et bredt udvalg af produkter, som kan lejes enkeltvis eller kombineres frit efter ønske. I deres katalog finder du en masse muligheder for sjov og underholdning i alle formater. Du finder udfordrende installationer, som hoppeborge, gladiatorudstyr, sumodragter og rodeotyre, samt et blandet udvalg af soft ice-maskiner, popcornmaskiner mm.

Tag et kig i kataloget og læs nærmere om bestilling og medfølgende service ved levering og installation. Det er din mulighed for et festligt arrangement udover det sædvanelige.

Comments are closed.

Post Navigation