advertorial

Skal din og din families bolig have en grønnere og mere klima venlig profil? Så er det oplagt at kigge på husstandens varme forbrug. Du kan med fordel lade ydermurene efterisolere for at minimere spild. Og så kan du skifte fyret ud med en moderne varmepumpe.

Vælg den rette varmepumpe fra begyndelsen

Hvis du fortrinsvis opvarmer din bolig ved hjælp af vand opvarmet af et olie, gas eller pillefyr er et en luft til vand varmepumpe du skal have fat på. En moderne luft til vand varmepumpe kan levere samme ydelse som et fyr – og til en langt lavere pris.

Du vil faktisk kunne skære op imod halvdelen, hvis ikke mere, af dine årlige udgifter til opvarmning af dit og din families hus hvis du skrotter fyret til fordel for en varmepumpe. Og så er en luft til vand varmepumpe langt mere klima og miljø venlig end et gammelt udtjent fyr.

Hvordan kan Amalo hjælpe mig?

Hos Amalo kan du få hjælp til at udvælge den helt rigtige varmepumpe.

Amalo er en københavnsk baseret VVS virksomhed som har specialiseret sig i luft til vand varmepumper. Du finder således nogle af landets største kompetencer inden for netop dette område hos Amalo. Og du vil med sikkerhed kunne få den mest kvalificerede hjælp til valg af luft til vand varmepumpe hos Amalo.

Amalo kan uden problemer finde en varmepumpe som matcher dine og din families behov, baseret på udmålinger af boligens størrelse og en vurdering af husstandens hidtidige forbrug. Du vil ed hjælp fra Amalo få den helt rigtige varmepumpe helt fra starten. Og så vil du og din familie kunne have glæde af luft til vand varmepumpen i mange år fremover.

Klik ind på https://www.amalo.dk/ og få et skarpt tilbud på hjælp til udvælgelse, levering, montering og installation af varmepumpe.

Post Navigation