Hvad laver en revisor?

12 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad laver en revisor?

Du er med største garanti stødt på stillings-betegnelsen “revisor”. Men ved du egentlig, hvad sådan en person, m/k, laver af arbejde?

Det er nemlig ikke alle mennesker, der kommer i berøring med sådan en, og man kan gå et helt liv uden at have brug for sådan en, hvor man kan sige, at mange mennesker støder på og har brug for en advokat, lægespecialist og lignende – men måske ikke en revisor.

Man kan heller ikke lige i navnet se, hvad en revisor egentlig laver, men i denne korte artikel vil vi lige overordnet forklare dig, hvad sådan en laver.
Skulle du have behov for flere oplysninger, kan disse supplerende af slagsen søges efter på nettet.

En revisor beskæftiger sig med regnskaber. Derfor har personen meget forstand på både tal og jura.

Revisoren er nemlig den autoritet, der godkender, at det firmas regnskab er korrekt. Derfor skal man have fat i en uddannet og autoriseret revisor, der kan godkende et regnskab, før det er officielt.

Alle firmaer, uanset størrelse og sammensætning, skal aflevere regnskaber mindst én gang om året, og disse skal være tilgængelige for befolkningen.

Men man kan ikke bare selv lave et hurtigt regnskab i et Excel-art og aflevere dette til godkendelse.

Ens firma kan risikere at blive lukket ned, hvis man ikke afleverer et revisor-godkendt regnskab til tiden, derfor skal man have sådan en kyndig og uddannet person til at gøre det for en.

Vedkommende ved, hvad et regnskab skal indeholde, hvordan det skal se ud, stemme og eventuelt være opstillet, før det kan endeligt godkendes i forhold til gældende lovgivning på området.

Alt dette vil vedkommende stå for at gøre for en bestemt hyre, så regnskabet fra firmaet kan blive afleveret og endeligt godkendt.

Derfor er pengene godt givet ud til en revisor, da det handler om et firma overlevelse, at en revisor er indover det.

Flere nyheder