Vi elsker at bo i vores lille lejlighed på Frederiksberg. Skidt med at pladsen er lidt trang, når den ligger så dejligt, som den gør. Det gør det også billigere at indrette, fordi vi ikke har plads til så mange ting (man skal huske at se på de positive sider). Men… er du gal, hvor har jeg været træt af vores gulve. Lige siden vi flyttede ind faktisk. Mørke, slidte, triste, kedelige, you name it…

Men nu! Nu har vi fået sat gulvene i stand, og det var bare lige præcis dét, der skulle til for at give lejligheden det sidste touch. De “nye” gulve ændrer hele lejlighedens udseende, alle vores møbler og sager er pludselig meget federe, og her er i den grad blevet lysere. Vi skulle ha’ gjort det for hundrede år siden – særligt fordi det viste sig, at det faktisk ikke var så dyrt, som vi troede.

Tak til GulvKanonen

Som de gode købmænd vi nu engang er, så kontaktede vi selvfølgelig et par forskellige virksomheder, inden vi besluttede os for, hvem der skulle hjælpe os med gulvafslibning i lejligheden. Når vi indhenter priser på alt fra renoveringsarbejde til hårde hvidevarer, så lægger vi vægt på flere forskellige parametre: prisen (naturligvis), kvaliteten og servicen. Vi er som udgangspunkt villige til at betale mere, hvis vi også synes, at kvaliteten er højere, og vi går aldrig på kompromis med service. Vi gider simpelthen ikke købe noget af nogen, der ikke brænder for det, de sælger, og viser det gennem god kundeservice.

Alle de her ting fandt vi hos gulvkanonen.dk, og de får helt klart vores varmeste anbefalinger. Selvom vi kun har 40 kvadratmeter trægulv i lejligheden, så gik GulvKanonen til opgaven med et engagement, så man skulle tro, vi var deres største kunde nogensinde. De var helt igennem professionelle og kom med gode råd i forbindelse med valget af efterbehandling – råd der vel at mærke lænede sig op af vores ønsker, ikke af deres egen holdning.

Vær opmærksom, når du læser tilbud

En af de ting, vi fandt ud af, da vi jagtede den bedste pris, var, at et det ikke altid er lige let at læse et tilbud. Nogle virksomheder skriver snørklede sætninger, der på den ene eller anden måde dækker over, at prisen i sidste ende kan blive højere, end den viste. Derfor skal du være super opmærksom, når du læser et tilbud igennem, så du er sikker på, at du ikke bliver snydt.

En af de ting, der tiltalte os ved GulvKanonen, var, at deres tilbud var helt gennemsigtigt. Det var let at læse, hvad der kostede hvad og hvorfor. Samtidig gjorde de meget ud af at fortælle, at den pris vi stod med i hånden, var den pris vi skulle betale, når arbejdet var fuldført; der ville ikke komme pludselige ændringer i prisen undervejs. Det gjorde der heller ikke, og vi er virkelig glade for det flotte resultat, de efterlod.

Overvejer du at få renoveret dine gulve, men er du nervøs for prisen? Gør dig selv den tjeneste at kontakte gulvkanonen.dk, og se, om ikke du bliver overrasket over prisen. Det gjorde vi i hvert fald.

Comments are closed.

Post Navigation