Spar penge ved at vælge et hotel lidt uden for Århus centrum

10 februar 2018 Emilie Ann Jacobsen
Spar penge ved at vælge et hotel lidt uden for Århus centrum

Skal du på ferie eller konference i Århus, har du sikkert siddet og kigget på hoteller for at finde frem til, hvad der vil være det bedste for dig at vælge. Når du skal vælge et hotel, er der højst sandsynligt tre forskellige faktorer, der spiller en meget central rolle i forhold til dit valg: pris, beliggenhed og komfort. De tre er uløseligt forbundet: jo højere komfort og jo bedre beliggenhed, des højere er prisen. Jo længere uden for centrum du er, og jo mere du kan gå på kompromis med komforten, des lavere er prisen.

I sidste ende handler det for de fleste om, hvad de kan gå på kompromis. Nogle gange er det kun en af tingene. Du kan for eksempel godt finde hoteller, der ligger centralt i byen, men som ikke har en særlig god komfort, og derfor ikke er så dyre. Du kan også vælge hoteller, der har en meget høj grad af komfort, men som ikke ligger lige i centrum af byen, og som derfor kan tilbyde dig en meget favorabel pris. 

Hvis du skal bo på hotel i Århus, kan du for eksempel prøve at kigge efter gode hoteller i forstaden Viby. Derfra er det nemt for dig at komme ind til byen med både offentlig transport og i bil. Samtidig er det ikke helt så dyrt for hotellet at have adresse i Viby. Det gør, at du kan spare nogle penge på at bo der, mens du stadig ikke behøver at gå på kompromis med komforten. 

Et godt hotel for dig at kigge på i bydelen er hotellet Zleep. De har hoteller rundt om i hele Danmark, og Zleep i Århus kan give dig en god ide om, hvad du kan forvente af et hotel med god komfort, der ligger lidt udenfor centrum. For eksempel har hotellet gratis parkering, hvilket gør det til en oplagt mulighed for dig, der ankommer til byen i bilen. Når du vælger et hotel inde i centrum, er det ikke sikkert, at du kan parkere bilen gratis. Samtidig er der nogle meget høje afgifter på at parkere, hvilket kan gøre, at det ender med at blive en dyr fornøjelse for dig. 

Noget af det vigtigste ved et hotel er, at de har gode senge. Hvis du har prioriteret komfort over beliggenhed, er det en god ide, at du går ind på nettet og læser andres anmeldelser af hotellerne. Hvis de har dårlige senge, kan du være sikker på, at det står i deres anmeldelser. 

Flere nyheder