Videoovervågning kan skræmme kriminelle

05 november 2018 Lykke Holzmann Søby
Videoovervågning kan skræmme kriminelle

Danmark er et af de lande i EU med flest indbrud i private hjem – I en undersøgelse fra 2014, viste at Danmark sammenlignet med andre skandinaviske lande, havde 897 indbrud pr. 100.000 indbyggere om året, hvor man i Norge kun havde 98, i Sverige 436 – I resten af EU lå gennemsnittet på 235 indbrud pr. 100.000 indbyggere om året. Der er noget der tyder på at både private og virksomheder i Danmark kan have stor fordel af at installere videoovervågning eller en anden form for sikkerhedssystem.

Udover at synlige overvågningskameraer er effektive kriminalitetsforebyggende værktøj, der kan afskrække kriminelle fra at komme ind på din ejendom, og vandalisere bygninger og ejendele, så kan videoovervågning også være med til at hjælpe med at identificere kriminelle.

Hvis det værste skulle ske, og din ejendom eller virksomhed blev røvet, beskadiget eller vandaliseret, eller hvis en anden kriminel begivenhed finder sted i nærheden af ​​dine kameraer, så kan din videoovervågningsfilm gives til politiet for at finde og identificere synderne. Hermed kan de kriminelle komme i retten og måske endda i fængsel, og dermed har du hjulpet til med at holde gaderne sikrere for alle.

En anden fantastisk fordel ved videoovervågning over mange andre sikkerhedsforanstaltninger er, at de kræver næsten ingen vedligeholdelse. Når du er installeret, kan du stole på dem for at beskytte og overvåge dit hjem og familie i de kommende år, og du behøver blot at lejlighedsvis tørre rent og kontrollere fra et professionelt team.

Hvis du allerede nu har besluttet dig for at investere i videoovervågning kan du kontakte Secureblue, som er et af Danmarks mest anbefalelsesværdige virksomheder indenfor videoovervågning. Hos dem er omfanget af dit behov for videoovervågning af mindre betydning. Uanset om det er til en større virksomhed og ønsker en maksimal beskyttelse eller er privatperson der ønsker et alternativ til alarmsystemer, kan de hjælpe dig med at komme i gang. Laver du en overvågningsaftale med Secureblue betaler de for opsætning, drift og løbende vedligeholdelse – derfor er det også en billigere løsning.

Flere nyheder