Gode årsager til at vælge den rette størrelse på ens halskæde
Hvis du er rigtig fornuftig, så er du selvfølgelig sådan en type, der tager din halskæde af med jævne mellemrum, fordi du på den måde sætter mere pris på den, når du ikke har den på så tit, og så er der mindre chance for, at den forgår så hurtigt.
Desuden skal man også tjekke op på dens stand, specielt hvis det er en halskæde, som man holder meget af, som man nødigt vil have, at man mister, fordi hængslet er slidt – så er der nemlig større chance for, at den falder af af sig selv. Og hvis man bare går rundt og passer sig selv, så kan den måske falde af et sted udenfor på en spadseretur, hvor man aldrig finder den igen.
Men har du også tænkt over, hvor lang kæden skal være på din halskæde?
Længden på halskæden siger en del
En halskæde består jo ret beset af to dele, hvor det ene er selve kæden, og så er der vedhænget. Nogle gange kan man selv sammensætte de to ting, men det er ikke altid sikkert.
Man kan få den slags halskæder, der bliver kaldt chokers, som virkelig sidder tæt ved halsen, og her drejer det sig virkelig om, at man får en, der sidder passende uden – vitterligt – at kvæle en, mens den stadig skal se flot ud.
Så er der også dem, der næsten skal hænge og slaske nede omkring ens mave, og de kan næsten være endnu farligere at have på.
For hvis den kæde svinger og dingler for meget, så kan den få fat i andre ting, sætte sig fast i andet og meget til, som ikke er lige heldigt.
Derfor skal man lige tænke sig om, når man sammensætter ens halskæde til fulde, hvis der er den mulighed.
Ellers kan man jo skifte ens vedhæng og kæde ud.