Læg et stramt budget for de ejerudgifter
Når man har fundet drømmehuset, så kan man dårligt vente med at erhverve sig det fuldstændigt!
Man synes, det trækker i langdrag med forhandlingerne, som der lige skal på plads, og man vil ikke virke for ivrig heller, men man har virkelig forelsket sig i det her hus.
Man ser ligefrem frem til, at man skal til at bygge lidt til, omdanne det til ens eget, renovere nogle ting og meget andet, der kan blive et familieprojekt.
Men der er jo også sådan noget som en ejerudgift, man skal have med i overvejelserne, og her bør man ikke bare sjusse sig lidt frem til, om det er noget, der passer til ens pengepung.
Man bør sætte sig ned og se på, hvordan man reelt kan holde til at have de udgifter og så satse endnu lavere, så man ikke bliver uheldigt overrasket senere.
Hav forandringer in mente med de ejerudgifter
Desuden skal man også se på, hvad man gør, hvis nu der skulle ske noget uventet, når man får sig den bolig, og det kan være på nogle fronter, man ikke helt kan gardere sig mod.
Hvis man nu mister ens arbejde, og man ikke kan finde et andet hurtigt nok, kan man så stadig sidde i huset?
Hvad hvis man bliver syg, eller der sker nogle andre ting, som man ikke kunne have planlagt sig ud af?
Derfor er det fornuftigt, at man lige lægger et godt budget for, hvad man skal gøre, hvis der sker de ting, og om man så skal stramme budgettet endnu mere til, så man ikke bliver nødt til at se på en flytning som den første løsning, hvis der går noget galt.
Det er jo dyrt nok i sig selv at skulle flytte, så man sparer flere penge i længden, hvis man er realistisk omkring de ejerudgifter.